Lakástextil

A díszpárna, az ágytakaró és egyéb lakástextilek gondos kiválasztásával teremthetjük meg otthonunk igazi varázsát. Egy jól megválasztott ágytakaró vagy párna azonnal barátságosabbá, meghittebbé teheti otthonunkat.

 

  • Ágytakarók

A modern hálószobák nélkülözhetetlen része a jól kiválasztott ágytakaró. Egy kellemes hangulatú színösszeállítással még otthonosabbá, stílusosabbá varázsolhatjuk hálószobánkat.

Ízelítő ágytakaró kínálatunkból:

           

  • Díszpárnák

Minden kanapé nélkülözhetetlen kelléke a díszpárna. Segítségével családias, meleg környezetet teremthetünk, lakásunk unalmas pontjait pedig izgalmasabbá tehetjük.

Ízelítő párna kínálatunkból:

           

  • Plédek

Plédekre és takarókra mindenkinek szüksége van, akár felnőttnek, akár gyermeknek. A plédek többféle méretben, színben és mintában kaphatók. Kellemes puha anyagból készülnek; lehet mikroszálas, plüss, polár, pamut.

Ízelítő plédekből:

           

  • Kárpitanyagok
A harmónikus otthon megteremtéséhez fontos a megfelelő bútorszövet kiválasztása. Egy jól megválasztott bútorszövettel könnyedén felfrissíthetjük kanapénkat, fotelünket vagy székeinket. Minden stílusirányzathoz tudunk megfelelő anyagot ajánlani, a moderntől a klasszikusig. Kínálatunkban megtalálhatóak a legújabb trendi műbőr és textilbőr anyagok, kültéri és speciális szövetek valamint szennytaszító szövetek is.

 

 

webáruházak készítése

ANIKÓ függöny, karnis és lakáskiegészítő © 2024