Karnisok

A függönyözés egyik meghatározó eleme a jól megválasztott karnis, mely illeszkedik a szoba stílusához. Ma már számos anyag és forma közül választhatunk.

Karnisok széles választékát, valamint szetteket és egyedi megoldásokat is ajánlunk különböző méretekben.

 

  • Alumínium- és műanyag sínrendszerek
A műanyag mennyezeti sínek az egyik legegyszerűbb megoldásai a függönyök rögzítésének. A kiegészítők segítségével akár íves megoldás is kialakítható.

 

  • Rúdkarnis
A rúdkarnisok esetében - legyen az akár mennyezeti, akár oldalfali rögzítésű - a karnis látványa meghatározó. Rúdkarnis kínálatunk egy- és kétsoros összeállításban rendelhetők. A rudakhoz különféle végzáró elemeket kínálunk, melyek megakadályozzák, hogy a függöny lecsússzon, illetve díszítőelemmé is válnak lakásunknak.
  • Fa karnis

A szolidabb függönyözési formát kedvelőknek ajánljuk a különböző fa karnisokat, hiszen ezek az anyaguknál fogva egyszerűbb és természetesebb megjelenést biztosítanak, mint a műanyag vagy a fém függönykarnisok.

  • Motoros karnis

A motoros karnis megoldása nem csak kényelmi szempont miatt használható; legtöbb esetben a magasra tervezett ablak, a nagy belmagasság vagy a függöny nehezebb mozgatása teszi indokolttá ezt a kényelmi funkciót.

  • Vitrázsrúd

A vitrázsrúd egy kihúzható, állítható méretű függönytartó, melyet általában a nyílászáróra rögzítünk. A vitrázsrúd tehát tökéletes megoldást kínál arra az esetre, ha a nyílászárót a függönnyel együtt kívánjuk mozgatni.

  • Panelkarnis

Napjaink egyik legdivatosabb függöny és térelválasztó felrögzítését teszik lehetővé a panelkarnisok, melynek segítségével kifeszített panel függönyöket rögzíthetünk fel.

 

       

       

       

 

 

webáruházak készítése

ANIKÓ függöny, karnis és lakáskiegészítő © 2024